het hek en de grote beker zijn geplaatst

Er is geloot voor de EK-pool in Broekland. De grote beker staat voor de woning van Ineke van de Vondervoort aan de Horstweg 19 in Broekland. Zij bezet de eerste plek in het klassement. De hekkensluiter na één speelronde is Gerda Middelkamp. En daarom staat er bij haar aan de Rabbershoek 11 in Broekland een hek in de tuin.

Er moest worden geloot, omdat er meerdere kandidaten gelijk bovenaan en meerdere deelnemers gelijk onderaan staan. Gerda en Ineke waren na de eerste speelronde dus de ‘gelukkigen’. Vandaag zijn de wedstrijden Polen – Duitsland en Kroatië – Oostenrijk. Het is afwachten waar morgen de beker en het hek staan. Of misschien blijven ze wel waar ze momenteel staan…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.