herdenkingsplek voor scholier drukbezocht

De herdenkingsplek, die maandagochtend op het Carmel Colllege Salland is ingericht ter nagedachtenis van de overleden Raaltenaar Koen van der Poort, wordt constant drukbezocht. De 18-jarige Vwo-leerling van de Raalter school kwam in de nacht van donderdag op vrijdag na een val van een dak om het leven.

De speciale plek – voor met name leerlingen en docenten van de school – is gecreëerd in een kamertje binnen de school. Hier is onder andere een foto van Koen te vinden en liggen meerdere teksten met betrekking tot de jonge Raaltenaar, die in de afgelopen periode net zijn examens had afgerond.

De directie van het Carmel College Salland is ondertussen druk met organiseren, om alles zo netjes mogelijk af te werken. Komende donderdag is het immers ook nog eens de officiële dag dat de examenkandidaten te horen krijgen of ze geslaagd zijn of niet. “Wij proberen het voor iedereen zo goed mogelijk te organiseren”, aldus Genio Ruesen namens het Carmel College.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.