grote verslagenheid op carmel college

Op het Carmel College Salland in Raalte is met verslagenheid gereageerd op het bericht over de overleden Raaltenaar (18). Het gaat om een 6 Vwo-leerling van de school, die in de afgelopen periode zijn examens heeft afgerond.

Het bericht werd vrijdagochtend aan alle leerlingen van de school medegedeeld. De gehele dag heerste er dan ook een bedrukte sfeer. Leerlingen die nauw contact hadden met de overleden examenkandidaat, kregen de mogelijkheid om eerder naar huis te gaan. In de wandelgangen werd al volop gespeculeerd over de oorzaak.

Eerder publiceerden we dit bericht over het ongeval. Onderling spraken de leerlingen vooral over de nieuwe rage: Free Running. Bij Free Running is het de bedoeling dat je blijft hardlopen en onderweg zoveel mogelijk kunstjes doet. En dat zouden de drie jongens volgens de leerlingen in de nacht van donderdag op vrijdag hebben gedaan.

Om steun te zoeken bij elkaar is op Hyves inmiddels ook al een pagina aangemaakt ter nagedachtenis aan de jonge Raaltenaar. Maandag wordt een herdenkingsplaats ingericht op school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.