grote belangstelling voor open tuindagen

Het begin was misschien wat aarzelend, maar de grote belangstelling op zaterdagmiddag en zondag maakte alles goed. De organisatie van de Open Tuindagen in Lemelerveld kan in ieder geval terugkijken op een geweldig weekend. Het evenement, waarbij particulieren hun tuinen open stellen voor publiek, bewees nog steeds een échte publiekstrekker te zijn.

De bezoekersstroom kwam zaterdagmorgen, mede door het slechte weer, wel wat moeilijk op gang. Op zaterdagmiddag trotseerden echter vele bezoekers een regenbui om toch enkele tuinen te zien. Zondag was de absolute topdag met een overweldigende belangstelling, waar zowel de bezoekende als de ontvangende tuinliefhebber van genoot.

De bezoekers genoten van de grote variatie in de tuinen. Er waren prachtig aangelegde borders met strakke beplanting, maar er was ook veel weelderige beplanting te zien. Maar ook vijvers van divers formaat, mooie zitjes, bijzondere planten, mooie hagen, strakke gazons, oude fruitrassen, een geitenweilandje en een kippenren. Ook de tentoongestelde kunst in de verschillende tuinen bleek een goede keus.

De deelnemers waren als vanzelfsprekend erg blij met de grote belangstelling en vele complimenten over de manier waarop ze hun tuinhobby gestalte hadden gegeven. En dus waren de Open Tuindagen in Lemelerveld weer een groot succes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.