grote belangstelling voor kleurrijk festival

Eskimo’s, Colombianen en Afrikanen. Vanuit alle windstreken waren er dansgroepen aan komen waaien naar het Salland Festival. In Raalte traden ze het gehele weekend op verschillende plekken in het dorp op. Zondagmiddag gebeurde dat in een enorme hitte, maar toch presteerden alle groepen het om een fascinerende voorstelling te geven.

Over belangstelling hadden de verschillende groepen ook niet te klagen. Natuurlijk waren de vele vrijwilligers en gastgezinnen aanwezig, maar de groepen wisten ook vele andere ogen op zich gericht. Iedereen leek het in ieder geval geweldig naar de zin te hebben. De foto’s in onderstaand album laten zien waarom. Henk van de Vegte en Boudewijn Jonkman maakten samen deze fraaie reportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.