groep 8 antoniusschool geniet in het bos

Het schooljaar loopt ten einde. Kinderen en leerkrachten rennen van sportdag naar proefwerkvergadering. Vooral voor de groepen 8 van de basisscholen zijn het spannende tijden. Nu zijn ze nog die grote jongens en meiden van het schoolplein, straks zijn het brugsmurfen van het voortgezet onderwijs.

Hoe dan ook: Het is tijd voor afscheid nemen. Veel basisscholen doen dat met een kamp. Zo ook de Antoniusschool in Mariënheem. De leerlingen van groep 8 bivakkeren van maandag tot en met woensdag in Lochem. Midden in het bos. Ze slapen dan ook in een mooie blokhut. En ’s avonds genieten ze natuurlijk van een gezellig kampvuur, zoals te zien op de foto. De kinderen komen woensdag terug van het kamp en nemen donderdag definitief afscheid van hun basisschool, om vervolgens lekker te genieten van de zomervakantie.