Home / archiefcentraal / gouden emmer wint zwemestafette heino

gouden emmer wint zwemestafette heino

Bij zwembad De Tippe in Heino is woensdagochtend de jaarlijkse zwemdag gehouden voor leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 van basisscholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem. In totaal namen meer dan 400 kinderen deel aan verschillende zwembadwedstrijden. Daarnaast werden er ook andere sportieve activiteiten georganiseerd zoals touwtrekken en lijnbal.

Tijdens de zwemwedstrijden, gewonnen door Ruben Dijk en Lois van de Linden, werden de deelnemende kinderen natuurlijk hard aangemoedigd door hun klasgenoten en ouders langs de kant. Dat zorgde nog voor lastige situaties tijdens de start, want ook toen bleek het constant een hels kabaal. Als afsluiting van de ochtend werd er een zwemestafette gehouden, waarbij de snelste leerlingen van de scholen tegen elkaar zwommen. Het team van De Gouden Emmer uit Heino had de snelste estafetteploeg.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.