goede eerste week wasplein raalte noord

Wasplein Raalte Noord heeft er een prima eerste week opzitten, met dank aan het neergedaalde Saharazand van vorige week. Dat woestijnzand kringelde afgelopen week op grote hoogte in de lucht en werd deze kant opgeblazen. Regenbuien namen dat zand vervolgens mee naar beneden. Wie een regenbui te vroeg zijn auto al had gewassen, kon de volgende dus dag weer. Onder andere bij de nieuwe wasstraat aan de Weidelaan in Raalte.

De nieuwe wasstraat is een initiatief van Paul Hofstede en Ruud Oude Essink Nijhuis. De wasstraat is gebouwd naast het tankstation in Raalte Noord. De focus ligt dan ook op de bewoners van Raalte Noord en het doorgaand verkeer van de N35 en N348. “Omdat we geen personeel nodig hebben kunnen we wassingen tegen een lage prijs aanbieden.”

De hele maand juni krijg je bij een tankbeurt van minimaal 25 euro een gratis wasbeurt ter waarde van zeven euro. Daarvoor moet je wel een coupon inleveren, die volgende week exclusief verschijnt in de nieuwe krant van Salland Centraal. Tegen bijbetaling zijn uiteraard ook uitgebreidere programma’s mogelijk. Je auto wordt dan volautomatisch gewassen door de best beoordeelde wasinstallatie van SofTecs, voor een perfect glanzend resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.