gerda tijs houdt brocante en curiosamarkt

In navolging van eerdere jaren organiseert Gerda Tijs zaterdag 28 juni vanaf 9.30 uur opnieuw een brocante- en curiosamarkt rondom haar winkel Eigenaardigheden aan de Burgemeester Kerssemakersstraat 22 en 29 in Raalte. Naast spullen uit grootmoeders tijd vind je er tal van nostalgische voorwerpen met een landelijk tintje. De markt duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Het hele jaar door verzamelt Gerda mooie oude spullen voor binnen en buiten. Decoratieve oude meubeltjes, stoelen, servies, veel oude gietijzeren vazen en veel meer, veelal afkomstig uit Frankrijk of Duitsland. Daarnaast is er een groot assortiment kransen en quirlandes. Kortom, huis- en tuindecoraties in de ruimste zin van het woord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.