genoeg te doen op open dag van ogink

Je kon zien hoe asperges worden geoogst, hoe de chef-kok van de Bagatelle roerbak met garnalen maakt en een kijkje nemen bij de stand van topkok Jonnie Boer. Oftewel: Er was zaterdag op de open dag van Tuinderij Ogink Asperges in Raalte genoeg te doen. En dat verklaart ook waarom het zo druk was.

“Ik schat dat er zo’n 500 tot 600 man op af is gekomen en dat is redelijk veel”, zo stelt Herman Ogink na afloop tevreden. “Iedereen had het naar de zin en er was genoeg te doen, dacht ik zo.” Het meest tevreden van allemaal waren de prijswinnaars. Zo won meneer Arnolds een uitgebreid diner voor twee personen bij De Librije van Jonnie en Thérèse Boer in Zwolle. Mevrouw Van Dalen-Schiphorst kan met een partner gaan eten bij de Bagatelle en J. Visser kan samen met een metgezel zijn maag vullen bij Bistro de Holterberg in Holten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.