Home / archiefcentraal / geert jansen bezoekt gemeente olst wijhe

geert jansen bezoekt gemeente olst wijhe

Geert Jansen, Commissaris van de Koningin in Overijssel, gaat vrijdag 27 juni op werkbezoek in de gemeente Olst-Wijhe. Het bezoek richt zich met name op de door de gemeenteraad vastgestelde Toekomstvisie.

De commissaris wordt allereerst om 9.30 uur door het college van burgemeester en wethouders ontvangen in Huize Westervoorde in Olst. Vervolgens wordt er na het bespreken van enkele actuele thema’s met een bus een rondrit gemaakt door het vernieuwde centrum van Olst en langs een aantal ontwikkellocaties, waaronder bedrijventerrein De Enk, de Raalterwegzone en het te ontwikkelen bedrijventerrein Noordmanshoek.

Rond 11.30 uur ontmoet Jansen de raadsleden van Olst-Wijhe en ondernemers van Bedrijvenkring De Enk bij Gasterij Nijlant in Wijhe. Het gespreksonderwerp bij Nijlant is: ‘Werk c.q. werken’ als onderdeel van de Toekomstvisie. Tot slot wordt de publieksversie van de Toekomstvisie Olst-Wijhe aan de Commissaris van de Koningin overhandigd.

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.