Home / archiefcentraal / finaledag voor volleyballers in lemelerveld

finaledag voor volleyballers in lemelerveld

Nog 92 potjes volleybal staan er op het programma en dan zit het 33e Open Volleybaltoernooi van De Bevers in Lemelerveld er al weer op. Het recreatietoernooi, dat maandagavond onder een stralende zon is begonnen, heeft er nu drie speeldagen opzitten en nog lang niet iedere poule is beslist. Hoewel sommige poules al helemaal zijn afgewerkt, wacht een aantal andere donderdag nog een spannende ontknoping.

Hoe de puntentelling bij het volleybaltoernooi precies werkt weten we eigenlijk niet, maar wie de uitslagen erbij pakt, ziet dat je per wedstrijd nul tot acht punten kunt scoren. Het team met de dubbelzinnige naam ‘De veldse vrouwen+balletjes’ scoorde op dit moment de meeste punten. Het team won al haar potjes en behaalde daarmee vier punten per wedstrijd. Een totaal van 28 punten en daarmee zijn de veldse vrouwen de allerbesten.

Lees ook

GGD IJsselland verlengt registratiemogelijkheden voor gele boekje

ZWOLLE – GGD IJsselland ontving afgelopen week weer honderden mensen die nog graag een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.