Home / archiefcentraal / fietstocht door salland met allerlei kunst

fietstocht door salland met allerlei kunst

Fietsen door het Sallandse landschap, langs het Overijssels Kanaal en door dorpen als Okkenbroek en Lettele is al een mooie belevenis. Maar het wordt nog leuker als je tijdens het fietsen allerlei kunst, theater en muziek tegenkomt. Dat kan op zaterdag 14 en zondag 15 juni, want dan wordt de fietstocht ‘Kunst van hier tot ginder’ georganiseerd.

Het thema van dit jaar is ‘Het land op’ en de tocht is ongeveer 25 kilometer. Tijdens de fietstocht ontmoet je kunstuitingen van kunstenaars en theatergroepen op ongebruikelijke locaties.

De start van de routebeschrijving is aan de Oerdijk Noordzijde in Okkenbroek. Je kunt echter op elk punt van de route beginnen. Vrijwel de gehele dag kan er gestart worden, tussen 10.30 en 17.30 uur. Op de gebruikelijke plaatsen ligt de speciale krant van de kunstfietsroute en voor meer informatie kun je hier klikken. Op die site kun je ook de fietsroute downloaden.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.