fietsers uit hele land doorkruisen vechtdal

Aan de veertiende Internationale Vechtdaltoer en eveneens de veertiende Vechtdalfietstocht hebben zaterdag in totaal maar liefst 578 fietsers meegedaan. Tot verrassing van de organiserende vereniging Toerclub Dalfsen kwamen de deelnemers uit 138 verschillende plaatsen, uit Nederland en Duitsland.

De deelnemers waren zeer lovend over de mooie routes door het Vechtdal, de goede organisatie en verzorging van de inwendige mens. Het aantal deelnemers voor de maximale afstand van 200 kilometer, waarbij Duitsland werd aangedaan, was met 58 een record. De Vechtdalfietstocht voor fietsers zonder racefiets mag zich verheugen in een groeiende belangstelling. De organisatie, bestaande uit vijftig vrijwilligers, kijkt met veel plezier terug op het evenement. Maar ze kijken niet alleen terug. Want volgend jaar is er weer een tocht. De vijftiende. Dus dat wordt een extra feestje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.