familie ijsseldijk wint lcd televisie bij ep

De familie IJsseldijk uit Raalte heeft de hoofdprijs, een Sony LCD-televisie, gewonnen bij EP Jan Oosterwechel. “We winnen nooit wat! Maar dit is prachtig”, aldus mevrouw IJsseldijk in een eerste reactie.

Het LCD-scherm was de hoofdprijs van de actiemaand bij de elektronicawinkel aan de Herenstraat 10 in Raalte. “De actiemaand zit er nu op en we kunnen spreken van een zeer geslaagde maand, met superaanbiedingen en heel veel leuke reacties”, vertelt bedrijfsleider Nick van Tolij. “Zo gingen er voetbalkaarten voor wedstrijden van Oranje naar een familie uit Heeten en een familie uit Haarle. En het LCD-scherm dus naar de familie IJsseldijk.”

Tolij: “Verder sloegen ook de actie-artikelen enorm aan bij de consument. Zo hadden we bijvoorbeeld dertig Samsung LCD-televisies van 81 centimeter voor een prijs van 499 euro, maar daar waren we snel doorheen. Kortom van onze kant in ieder geval een zeer geslaagde actiemaand en nu hopen dat het met het Nederlands elftal net zo goed gaat.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.