Home / archiefcentraal / expositie van solinger mogelijk naar walibi

expositie van solinger mogelijk naar walibi

‘BeninStrunk’ in boerderij Strunk aan de Deventerstraat 64 in Raalte is dit weekeinde voor het laatste te bezoeken. Op zaterdag 21 en zondag 22 worden de schilderijen van Solinger tussen 14.00 en 17.00 nog eenmaal blootgesteld aan publiek. Inclusief de opening en drie aparte groepen zijn er dan bijna 400 mensen geweest die de expositie ‘BeninStrunk’ hebben bezocht.

In november en december hoopt Solinger met zijn schilderijen en beeldhouwwerken te exposeren bij de buren van Walibi in het Colombinehuis in Biddinghuizen. Dat is een vakantieverblijf dat zich richt op gezinnen met kinderen tot 18 jaar, die om diverse redenen nauwelijks op vakantie kunnen, bijvoorbeeld omdat zij chronisch ziek zijn of onder zware emotionele druk leven.

De kunstenaar heeft verder ook al stiekem plannen om volgend jaar weer de ruimte van Boerderij Strunk te betrekken. Daar wil Solinger teken- en schilderlessen geven, aan leerlingen van de basisschool of andere groepen.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.