etienne journee is de nieuwe hekkensluiter

Etienne Journee is de nieuwe hekkensluiter in de Broeklandse EK pool. Hij heeft het hek, met daarop het kleine bekertje, overgenomen van Gait en Gerda Middelkamp. Sinds dinsdagochtend staat het hek dan ook voor het bedrijfspand ‘2Jours.nl’ (van Journee) aan de Van Dongenstraat 1 in Broekland.

Volgens Etienne zou Roemenië maandagavond met 2-1 winnen van Frankrijk en Nederland met 1-2 ten onder gaan tegen Italië. Maar het liep natuurlijk totaal anders. Overigens was er geen enkele deelnemer van de EK pool die een 3-0 zege voor Oranje had opgeschreven. Zelfs de huidige koplopers, Stephan Veenstra en Luc Alferink, hadden de uitslag niet goed. Maar beide heren staan desondanks dus toch bovenaan. Bij eerstgenoemde prijkt momenteel de grote beker in de tuin.

Voor de redactie van Salland Centraal (Inter Redactionale) was het een mindere speelronde. Er zijn tot onze grote teleurstelling voor het eerst geen punten gepakt. Gelukkig maakt de fantastische zege van Oranje tegen Italië héél véél goed! Klik hier voor de stand na drie speeldagen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.