en nu gaan we de duitsers pakken ha ha

“En nu gaan we de Duitsers pakken, ha, ha.” Refik Köse uit Raalte (onze hofleverancier van foto’s van het eerste van SV Raalte) kan zijn lol niet op. Hij en heel veel andere Raalter Turken waren vrijdag naar Deventer afgereisd om daar de wedstrijd tegen Kroatië te volgen.

Over het resultaat hoeven we niets meer te vertellen. De foto’s vertellen alles over het feest in Deventer. En over de toekomst? De Turkse gemeenschap in Raalte gaf op onze site al aan dat ze óók achter Nederland staan. Nou, wij beginnen van onze kant ook steeds meer voor Turkije te worden. Turkije – Nederland. Zou een mooie finale zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.