eerste vuilniswagen op aardgas in overijssel

De provincie Overijssel voert een actief energie- en klimaatbeleid om de uitstoot van schadelijke stoffen terug te dringen en het aandeel duurzame energie te vergroten. Dit kan de provincie niet alleen. Er wordt intensief samengewerkt met medeoverheden en met bedrijven, zoals ROVA.

In dit kader organiseren de provincie Overijssel en ROVA woensdag 11 juni gezamenlijk een bijeenkomst, waarbij ook minister Jacqueline Cramer van het ministerie van VROM aanwezig is. Na de opening door de Commissaris van de Koningin, Geert Jansen, wordt het provinciaal energiebeleid toegelicht. Daarna presenteert ROVA het project ‘Rijden op GFT’ en neemt de minister de eerste vuilniswagen op aardgas in Overijssel in gebruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.