Home / archiefcentraal / eerste podiumplaats voor becks race team

eerste podiumplaats voor becks race team

Motorcoureur Jarno Jonker heeft het Becks BMW Race Team uit Wijhe voor het eerst dit seizoen naar het podium gereden. In de mooie Belgische kustplaats Oostende werd hij in de eerste race afgelopen weekend nog vierde, maar in de tweede race knap derde.

Naast Jonker was ook Boy Beck op dreef voor het Wijhese team. De jongeling was sterk op het bochtige gedeelte van het circuit, maar kwam op de lange rechte stukken snelheid tekort. Uiteindelijk werd Boy in de eerste race als dertiende afgevlagd en in de tweede race op een verdienstelijke tiende positie. Al met al toch een succesvol weekend voor het Becks BMW Race Team. Voor meer informatie zie www.becksmotoren.nl.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.