duitsland blaast sprookje van de turken uit

Het is over en uit voor Turkije op het EK voetbal in Oostenrijk en Zwitserland. In de halve finale van het prestigieuze toernooi verloren de Turken woensdagavond met 3-2 van de Duitsers.

De formatie van bondscoach Fatih Terim speelde een goede wedstrijd, maar de Duitsers waren effectiever. De nederlaag voor de gehavende Turkse ploeg was overigens geen verrassing. Zeker niet voor de Raalter Turken, want die hadden voorafgaand aan het duel al weinig vertrouwen in een goede afloop. Al werd er natuurlijk wel weer gehoopt op een nieuw stuntje van hun helden. Bij Cultureel Centrum Medine aan de Oude Molenweg in Raalte was het tijdens de wedstrijd dan ook enorm druk. Met veel passie werd de ploeg aangemoedigd. Maar het mocht helaas niet baten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.