discussie over maaibeleid laait weer op

Over het maaibeleid van de gemeente Raalte is weliswaar al veel gezegd en geschreven, maar toch komen er op de redactie van Salland Centraal nog regelmatig mailtjes binnen van inwoners die zich er flink aan ergeren. Zeker nu de zomer nadert.

Zo kregen wij vandaag een mailtje van een vaste bezoeker met daarin zijn ergernissen. “Zoals bekend is het maaibeleid in de gemeente Raalte een regelrechte ramp. Natuurlijk, er is in verband met de hoge kosten bewust voor dit beleid gekozen. Maar waarom wordt het ene veld twee keer per week gemaaid (terwijl er maar één centimeter gras op staat) en het andere veld (gras halve meter hoog) helemaal niet? Het lijkt mij logischer om twee velden per week één keer te maaien in plaats van één veld twee keer per week! Of ben ik nou gek?”

Verder is de schrijver van mening dat er niet alleen te weinig wordt gemaaid, maar ook nog eens een keer slecht. “Het gras staat een meter hoog rondom paaltjes en lantaarnpalen, toch niet echt fraai!” Om het geheel te verduidelijken heeft de vaste bezoeker van Salland Centraal een serie foto’s meegestuurd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.