Home / archiefcentraal / diny jansman flitst net iets te vroeg

diny jansman flitst net iets te vroeg

De ooievaarsjonkies die op de foto te zien zijn, staan op het punt om uit te vliegen. Fotografe Diny Jansman hoopte het mooie moment vast te leggen, maar helaas… Iets te vroeg geflitst. De komende dagen zullen de jonge ooievaars echter nog wel vaker uitvliegen, dus Diny krijgt nog kansen om die ene prachtplaat te maken. Wij houden ons in ieder geval aanbevolen.

De jonge ooievaars hebben overigens nog een heel leven voor de boeg. Een ooievaar wordt gemiddeld dertig jaar oud. Groeien, dat doen ze natuurlijk ook nog. Ongeveer 1,30 meter groot worden ze. Een mannelijke ooievaar weegt ongeveer 4,5 kilogram, vrouwtjes komt tot ongeveer 3,5 kilogram. Zo leer je elke dag weer bij.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.