deelnemers voor finale driebanden bekend

De deelnemers voor de finale van het driebandenkampioenschap in de gemeente Raalte zijn bekend. In de afgelopen twee maanden hebben in totaal 39 driebanders minimaal twaalf wedstrijden gespeeld om tot een finaleplaats te komen.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juni strijden nog zes deelnemers om de felbegeerde titel. De finale wordt gespeeld in het clublokaal van biljartvereniging MKV, oftewel Café Laurel’s. De finalisten zijn: H. Grolleman, C. Schutte (Broekland), Th. Kieftenbeld, F. van Tongeren, M. v/d Sluis en L. Kieftenbeld (Raalte). Aanvangstijd vrijdag 19.00 uur en zaterdag om 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.