de lijst met alle geslaagde carmel leerlingen

Annemiek Schutte (18) en Steyn Reimert (17) hebben dit jaar respectievelijk het Vwo- en Havo-examen op het Carmel College Salland gedaan en deden via Salland Centraal uitgebreid verslag. Steyn fietste er naar eigen zeggen redelijk eenvoudig doorheen, terwijl Annemiek wat meer moeite had met haar examens. Voor niets in spanning gezeten, want beide zijn geslaagd.

Natuurlijk hebben niet alleen Annemiek en Steyn hun periode op het Carmel College Salland er nu officieel opzitten. Er zijn vele andere leerlingen die donderdag te horen kregen dat het werk erop zit. Wie dat allemaal zijn? Klik hier voor de volledige lijst! Uiteraard is dit een voorlopige lijst, want een aantal leerlingen moet nog op herkansing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.