college in raalte op zelfde voet verder

De nieuw vastgestelde portefeuilleverdeling van het college van burgemeester en wethouders in de gemeente Raalte, die met ingang van 1 juni 2008 van kracht is, kent geen verrassingen. De enige verschuiving is die van de portefeuille ‘communicatie en voorlichting’. Wethouder Elferink heeft deze af moeten staan aan kersverse burgemeester Piet Zoon. Verder heeft de burgervader de volledige portefeuille van Pieter van Veen overgenomen.

In geval van afwezigheid van Piet Zoon blijft wethouder Haarman het loco-burgemeesterschap houden. In de weekenden wordt er, ter ontlasting van de weekendtaken van de burgemeester en om een balans te vinden voor alle collegeleden tussen privé en werk, onderling gerouleerd volgens een vastgesteld schema. Dit houdt in de representatieve taken, taken in kader van rampenbestrijding, openbare orde en integrale veiligheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.