Home / archiefcentraal / college in raalte op zelfde voet verder

college in raalte op zelfde voet verder

De nieuw vastgestelde portefeuilleverdeling van het college van burgemeester en wethouders in de gemeente Raalte, die met ingang van 1 juni 2008 van kracht is, kent geen verrassingen. De enige verschuiving is die van de portefeuille ‘communicatie en voorlichting’. Wethouder Elferink heeft deze af moeten staan aan kersverse burgemeester Piet Zoon. Verder heeft de burgervader de volledige portefeuille van Pieter van Veen overgenomen.

In geval van afwezigheid van Piet Zoon blijft wethouder Haarman het loco-burgemeesterschap houden. In de weekenden wordt er, ter ontlasting van de weekendtaken van de burgemeester en om een balans te vinden voor alle collegeleden tussen privé en werk, onderling gerouleerd volgens een vastgesteld schema. Dit houdt in de representatieve taken, taken in kader van rampenbestrijding, openbare orde en integrale veiligheid.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.