clienten franciscushof maken vlaggenlijn

In het kader van de afscheidsweek van de Franciscushof in Raalte is woensdag een activiteit voor cliënten en medewerkers georganiseerd. Een kar vol schildersspullen is langs alle afdelingen van de Franciscushof getrokken.

De kar werd begeleid door muziek, waardoor het heel wat bekijks trok. Iedereen die wilde kon zijn of haar eigen vlag maken, om het naderende afscheid te symboliseren. Van alle ruim vijftig vlaggen is een vlaggenlijn gemaakt, die voor het Hoftheater is opgehangen. Deze vlaggenlijn blijft de hele afscheidsweek hangen, zodat voor iedereen duidelijk is dat er echt een afscheid gaat komen.

Vandaag vindt het jaarlijkse midzomerfeest voor cliënten en medewerkers plaats. In de middag zijn er spelletjes, ’s avond een Italiaans buffet en muziek. Vrijdag is de open dag, waar belangstellenden een kijkje kunnen komen nemen op het terrein en in de gebouwen van de Franciscushof. De week wordt afgesloten met een afscheidsviering voor cliënten, medewerkers, Raaltenaren en belangstellenden op zondag 22 juni.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.