centrum heeten opengesteld voor verkeer

Het centrum van Heeten is weer opengesteld en dus toegankelijk voor verkeer. Voornamelijk rond het kruispunt bij Bosgoed is er flink wat veranderd. De weg is anders aangelegd in de hoop de verkeersveiligheid te verhogen.

Als je vanuit Raalte Heeten binnen komt rijden is 30 kilometer per uur de maximale snelheid. Rijdend langs het sportcomplex richting het centrum vallen de rode ‘fietssuggestiestroken’ langs de weg op. Daarnaast kom je een aantal drempels tegen en lijken er meer dan genoeg mogelijkheden tot parkeren.

Eenmaal bij het ‘nieuwe’ kruispunt bij Bosgoed aangekomen, blijkt dat deze een stuk overzichtelijker is dan voorheen het geval was. Het is nu niet meer een lange rechte weg, maar er moeten bochten worden genomen, waardoor de snelheid afneemt. Bovendien ligt het kruispunt op een drempel waar rustig over heen gereden moet worden. Dit alles is natuurlijk bedoeld om het voor iedereen veiliger te maken. Nog niet alles is helemaal afgewerkt, zoals op de foto’s te zien is, maar verkeer is prima mogelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.