Home / archiefcentraal / carol schutte eerste prijswinnaar ek pool

carol schutte eerste prijswinnaar ek pool

Alle deelnemers krijgen vandaag weer nieuwe vragen met betrekking tot de wedstrijd Nederland – Frankrijk. Ook daaraan wordt weer een leuke prijs gekoppeld.

Voor wat betreft de ranglijst: Het blijft stuivertje wisselen aan de kop. Nu zijn Lizette Sanders en Mike Smit (beker) de trotse koplopers. Opvallend is de leeftijd van de leiders. Lizette is namelijk 17 jaar en Mike slechts 9 jaar. En dat terwijl dinsdag de 10-jarige Stefan Veenstra nog de grote beker in de tuin had staan. De jeugd is dus goed op dreef. Dat kun je van Henri Liefers en Etienne Journée niet zeggen. Laatstgenoemde houdt het hekwerk voor zijn bedrijf.

Overigens valt er over de redactie van Salland Centraal (Inter Redactionale) ook niet veel positiefs te melden. We zijn gezakt naar plaats 187. “Binnenkort komen wij het hekje naar Raalte brengen als deze trend zich doorzet”, aldus het Broeklandse EK pool team. Klik hier voor de stand na vier speeldagen.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.