carmel college trots op examenresultaten

Traditiegetrouw presenteert het Carmel College Salland mooie eindexamenresultaten. Ook dit jaar kan de Raalter school weer prima slagingspercentages overleggen. Het zijn vooralsnog wel voorlopige cijfers, aangezien een aantal leerlingen nog in de herkansing moet om het diploma in de wacht te slepen.

Op het Vwo deden dit jaar 101 leerlingen examen en daarvan slaagde 93 procent. Bij de Havo slaagde 92 procent van de 147 leerlingen, terwijl 99 procent van de 99 leerlingen op het Vmbo basisberoepsgerichte onderwijs het examen voldoende aflegde. Bij de kaderberoepsgerichte leerweg slaagde 99 procent van de 114 leerlingen, terwijl 93 procent van de 178 leerlingen slaagde voor de gemengd theoretische leerweg op het Vmbo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.