burgerjaarverslag dalfsen valt in de bus

Deze week valt bij alle inwoners van de gemeente Dalfsen het burgerjaarverslag over 2007 in de brievenbus. Niet vormgegeven als een glossy zoals in de gemeente Raalte, maar gewoon als een zeer fraai vormgegeven krant. Daarin kijkt burgemeester Leo Elfers terug op een bedrijvig jaar, waarin vele verschillende activiteiten hebben plaatsgevonden. Ook wordt verslag gedaan van de kwaliteit van dienstverlening.

Het thema van het Dalfser burgerjaarverslag is Bedrijvigheid. “We zijn een bedrijvige gemeente, in tal van opzichten”, aldus Elfers. “Economische bedrijvigheid, maatschappelijke bedrijvigheid, toeristische bedrijvigheid: Op tal van plaatsen in onze prachtige gemeente worden diverse activiteiten uitgevoerd. We zijn altijd bezig, we houden niet van stilzitten. Het hoge ambitieniveau van de gemeente uitte zich ook in 2007 in de activiteiten.”

De burgerjaarkrant 2007, dat een prijsvraag bevat met een streekgebonden prijs, kun je uiteraard ook bij Salland Centraal downloaden. Heb je na deze week nog geen burgerjaarverslag ontvangen, neem dan contact op met verspreidingsbureau Vrieling in Nieuwleusen op telefoonnummer 0529-481475. Heb je een nee-nee-sticker op de brievenbus, dan ontvang je geen verslag. Je kunt dan een exemplaar op het gemeentehuis afhalen in Dalfsen of bij servicepunten in Nieuwleusen of Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.