bij goede maatjes met raalte klopt alles

Bij ‘Goede Maatjes met Raalte’ klopte zaterdag eigenlijk alles. Het was mooi weer, de ‘Hollandse Nieuwe’ smaakte prima, de terrassen zaten vol en de zeemanskoren zongen uit volle borst.

De dag is een initiatief van het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) en wordt jaarlijks georganiseerd door Peter Walter. Er stonden podia bij Hotel de Zwaan, op De Plas en op de Grote Markt in Raalte waar de zeemanskoren luidkeels de liederen richting het publiek schalden. Het publiek genoot ondertussen in de zon, met een koel drankje in de hand. Of er werd een ‘Hollandse Nieuwe’ gegeten, want dat hoort er natuurlijk ook bij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.