Home / archiefcentraal / bernadette schreeuwt oranje naar 3 0 zege

bernadette schreeuwt oranje naar 3 0 zege

De leerlingen van groep 8 van de Bernadetteschool uit Heeten hebben maandagavond op een zeer bijzondere locatie de EK-wedstrijd van Nederland tegen Italië gekeken. Namelijk in de bossen tussen Lettele en Okkenbroek, waar de kinderen deze week enkele dagen op kamp zijn.

Voor de vijftig kinderen plus de begeleiders had een groep ouders in het bos een verbinding tot stand gebracht, door een schotel te plaatsen. De pret kon bij de enthousiaste Heetense leerlingen niet op. Mede door het fantastische resultaat van Oranje, was het nog lang onrustig in het bos en werd er tot in de late uurtjes doorgefeest.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.