bernadette schreeuwt oranje naar 3 0 zege

De leerlingen van groep 8 van de Bernadetteschool uit Heeten hebben maandagavond op een zeer bijzondere locatie de EK-wedstrijd van Nederland tegen Italië gekeken. Namelijk in de bossen tussen Lettele en Okkenbroek, waar de kinderen deze week enkele dagen op kamp zijn.

Voor de vijftig kinderen plus de begeleiders had een groep ouders in het bos een verbinding tot stand gebracht, door een schotel te plaatsen. De pret kon bij de enthousiaste Heetense leerlingen niet op. Mede door het fantastische resultaat van Oranje, was het nog lang onrustig in het bos en werd er tot in de late uurtjes doorgefeest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.