atb toertocht door buitengebied heeten

Onder toezicht van de Oranjevereniging Heeten-Schoonheten wordt zaterdag 21 juni voor de tweede maal de ATB-Toertocht Heeten verreden. De organisatie is dit jaar in handen van een aantal fanatieke ATB-rijders uit Heeten. Hoewel zij al zeer verheugd zijn met de aanmeldingen voor de tocht van komend weekeinde, mag het aantal deelnemers nog wel wat worden opgekrikt. Vandaar dat de organisatie ook alle mountainbikers oproept om vooral in Heeten mee te fietsen.

Deelnemers aan de toertocht kunnen kiezen voor een afstand over dertig of vijftig kilometer. De routes zijn uitgezet in het buitengebied van Heeten, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van bospaden, zandweggetjes en schouwpaden. Start en finish van beide afstanden zijn bij de feesttent op het Dorpsplein in Heeten, waar je je tussen 08.30 en 09.30 uur kunt aanmelden. Voor meer informatie over de toertocht kijk je hier of stuur je een mail naar atbheeten@live.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.