Home / archiefcentraal / alweer een jong kalfje in hertenkamp raalte

alweer een jong kalfje in hertenkamp raalte

Het is een vruchtbaar jaar in het hertenkamp in de Blekkerhoek in Raalte. Van zaterdag op zondag is al weer het derde jonge hertje geboren. Op de foto hiernaast zie je het kalfje zijn eerste stappen zetten, vermoedelijk achter de trotse moeder aan.

Zondag hebben de eerste bezoekers al direct genoten van het nieuwe leven. Op zondagochtend is het hertenkamp namelijk altijd tussen 11.00 een 12.00 geopend voor publiek. Beheerder Hein Nikamp neemt dan altijd wat voer mee, dat de kinderen aan de herten mogen geven.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.