Home / archiefcentraal / afscheidsweek franciscushof van start

afscheidsweek franciscushof van start

De Franciscushof verlaat komend najaar het terrein aan de rand van Raalte. Cliënten en medewerkers nemen deze week alvast bewust afscheid van het terrein in een speciale afscheidweek vol activiteiten. Dinsdag vond de aftrap plaats in het Hoftheater met een symposium over de toekomstige psychiatrie.

Hierbij waren 150 psychiaters, behandelaren, verpleegkundigen en therapeuten uit het land aanwezig. Het organisatiecomité spreekt van een geslaagde, boeiende en leuke dag. Zij kijkt vol enthousiasme uit naar de komende dagen, waarin de cliënten en geïnteresseerden uit de regio volop aan bod komen om afscheid te nemen van een bijzondere locatie in Raalte en omstreken.

Vrijdag vindt de open dag plaats, waar belangstellenden een kijkje kunnen nemen op het terrein en in de gebouwen van de Franciscushof. De speciale week wordt afgesloten met een afscheidsviering voor cliënten, medewerkers, Raaltenaren en belangstellenden op zondag 22 juni. Voor het hele programma van de afscheidsweek klik je hier.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.