afscheidsweek franciscushof van start

De Franciscushof verlaat komend najaar het terrein aan de rand van Raalte. Cliënten en medewerkers nemen deze week alvast bewust afscheid van het terrein in een speciale afscheidweek vol activiteiten. Dinsdag vond de aftrap plaats in het Hoftheater met een symposium over de toekomstige psychiatrie.

Hierbij waren 150 psychiaters, behandelaren, verpleegkundigen en therapeuten uit het land aanwezig. Het organisatiecomité spreekt van een geslaagde, boeiende en leuke dag. Zij kijkt vol enthousiasme uit naar de komende dagen, waarin de cliënten en geïnteresseerden uit de regio volop aan bod komen om afscheid te nemen van een bijzondere locatie in Raalte en omstreken.

Vrijdag vindt de open dag plaats, waar belangstellenden een kijkje kunnen nemen op het terrein en in de gebouwen van de Franciscushof. De speciale week wordt afgesloten met een afscheidsviering voor cliënten, medewerkers, Raaltenaren en belangstellenden op zondag 22 juni. Voor het hele programma van de afscheidsweek klik je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.