zuidwijklaan wacht op officiele opening

De klus is bijna geklaard. De nieuwe ontsluitingsweg voor Raalte Noord, de Burgemeester Zuidwijklaan, is nagenoeg gereed om opgeleverd te worden. Ruim een maand geleden werd de weg al voorzien van asfalt, inmiddels is ook de belijning aangebracht. In onderstaande fotoreportage is het hele proces van de Zuidwijklaan krachtig vastgelegd.

Volgens de laatste foto lijkt niets de opening van de nieuwe ontsluitingsweg nog in de weg te staan. Daar is het nu dus wachten op. De weg sluit op het moment immers prima aan op de bestrating van de woonstraten, de lantaarnpalen zijn geplaatst, de bermen zijn afgewerkt en de trottoirs liggen al een tijdje te wachten op bezoek. De beplanting wordt in het najaar verwacht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.