zorggroep heeft nu een directeur met krullen

Henk van Kampen, de nieuwe directeur van Zorggroep Raalte, is volgens eigen zeggen hartelijk ontvangen. De opvolger van Anton Groot Koerkamp heeft al veel bewoners van de vier locaties (Stevenskamp, Maria-Oord, Angeli Custodes en Swaenewoerd) de hand kunnen schudden en er zullen er nog meer volgen, want het contact met bewoners en medewerkers vindt Van Kampen heel belangrijk.

Tijdens zijn kennismaking met bewoners krijgt de nieuwe directeur opvallend vaak opmerkingen over zijn kapsel. “Noe hebt wij ne directeur met krull’n”, is bijvoorbeeld een veelgehoorde uitspraak. “Ik kom weliswaar niet uit Raalte, maar ben er wel bekend en ken de Sallandse cultuur en gemoedelijkheid. Ik heb namelijk eerder bij verpleeghuis De Hartkamp in Raalte gewerkt. Ik versta het dialect dus wel”, aldus Van Kampen, die over Zorggroep Raalte zeer positief is.

“Ik vind het mooi dat de vier locaties heel verschillend zijn, met hun eigen karakter en historie. Dat is waardevol. Het is een uitdaging om dit te behouden en een plek te geven in een wereld die aan snelle veranderingen onderhevig is. Het is niet mijn bedoeling om de zorg te veranderen, daarop scoren we namelijk geweldig goed. Dat hoor ik ook van bewoners en cliënten: Het is goed hier.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.