zonnige fietstocht scouting de verbinding

De traditionele fietstocht van scouting De Verbinding uit Lemelerveld op Hemelvaartsdag heeft donderdag ruim 450 grote en kleine fietsers te verwerken gekregen. Daarmee is de jaarlijkse tocht, mede door het goede fietsweer en een uitstekende organisatie, ook dit jaar weer een groot succes te noemen. De vele complimenten van de deelnemers onderstreepten dat na afloop.

Deelnemers konden zich vooraf inschrijven voor 25 of vijftig kilometer. De langste route leidde de fietsers in een boog om Vilsteren heen, de korte route leidde via een aantal wegen binnendoor wat sneller terug naar Lemelerveld. Bij beide routes stonden er op een aantal punten spelletjes opgesteld, waarbij het vlot over het kanaal uiteraard ook niet ontbrak.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.