zaalvoetballers vieren titel met nieuwe tenues

Het zaalvoetbalteam Blauw-Geel is kampioen geworden van de maandagavondcompetitie bij Rohda Raalte. De zaalvoetballers wonnen maandag zelf hun laatste wedstrijd tegen De Sallander met ruime cijfers, waardoor zij niet meer te achterhalen zijn door de concurrentie die komende maandag nog in actie komt.

Om het kampioenschap in de zaalcompetitie te vieren heeft het team zichzelf maar eens getrakteerd op nieuwe tenues. Auto Lease Zwolle is met ingang van komend seizoen als sponsor verbonden aan het zaalteam. Maandagavond zijn de nieuwe shirts van ALZ Blauw-Geel, dat al jaren niet meer in de kleuren blauw en geel voetbalt, direct gepresenteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.