Home / archiefcentraal / zaak bolhuis voor de rechter

zaak bolhuis voor de rechter

Binnen zes weken zullen we weten of Alexander Bolhuis in 2006 terecht ontslagen is als burgemeester van Raalte. Bolhuis zelf vindt van niet. En dat heeft hij zijn advocaat ook laten vertellen voor de bestuursrechter, deze week in Zutphen.

Dat de zaak in de lucht hing was bekend. Dat de zaak voorkwam, een dag voor Pieter van Veen Raalte weer verlaat en een week voor Raalte weer een nieuwe burgemeester krijgt, zal wel toeval zijn. In het Reformatorisch Dagblad aandacht voor de rechtzaak. Piet Zoon is vast niet de enige die heel nieuwsgierig is naar de uitslag. Want die kan zijn nieuwe gemeente zo maar heel veel geld gaan kosten.

Lees ook

Verdwijnt God uit Salland? Zorgen in Luttenberg

(Door Jos Westenenk en Wouter Groote Schaarsberg) LUTTENBERG – In Luttenberg leven grote zorgen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.