woonevent van wagenmans en keukenland

Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe maakt komend weekeinde een uitstapje naar Lemelerveld. Naar Wagenmans Wonen om precies te zijn. Samen organiseren zij op zaterdag 10 mei en maandag 12 mei het woonevent Thuis en Tuin, een bijzonder evenement met het accent op lekker buiten wonen en leven.

Als bezoeker heb je dit weekend alle tijd om de nieuwste collectie meubelen, stoffen en woonaccessoires te bekijken. Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe toont haar nieuwste tuinmeubilair en buitenkeukens. Maar ook op culinair gebied valt er veel te genieten: Edith Westendorp van EETIT laat je op Tweede Pinksterdag verrassende gerechtjes proeven en chef-kok Raymond de Haan van Horecahuis Reimink tovert met ingrediënten. Assisteren mag!

Hoveniersbedrijf en ontwerpbureau Ton Alferink zorgt voor de groene omlijsting op beide dagen. Tussen de palmbomen ontdek je de buitenbaden van Joop Elders uit Raalte. Gerlinde Berenschot van Stylinde (Nijverdal) is ook aanwezig. Zij geeft miniworkshops met verrassende voorbeelden. De interieurontwerpers van Wagenmans Wonen geven zelf persoonlijk advies. Iedereen is van harte welkom tijdens het woonevent, tussen 11.00 en 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.