wie wordt raalter ondernemer van het jaar

Deze uitverkiezing, die dit jaar voor de vijfde maal wordt gehouden, is inmiddels uitgegroeid tot een bekende en eervolle onderscheiding. Het jaarlijks stijgende bezoekersaantal van de ondernemersmiddag tijdens Stöppelhaene geeft aan dat de ROJA-verkiezing een succes is en dat de onderscheiding er één is om trots op te zijn.

Alle in de gemeente Raalte gevestigde bedrijven kunnen meedingen naar de titel ROJA-2008. Iedereen heeft de mogelijkheid om een onderneming die zich in positieve zin weet te onderscheiden aan te melden voor een kans op de titel. Dat kan onderneming met een in het oog springende prestatie zijn, een bedrijf dat zich richt op innovatieve ontwikkelingen of dat zich inzet voor het vergroten van de bekendheid van Raalte.

Een deskundige jury onder leiding van notaris Oors zal de aangemelde bedrijven beoordelen en per categorie drie ondernemingen nomineren die in aanmerking komen voor de titel. De drie categorieën zijn ‘detailhande’, ‘handel, industrie en dienstverlening’ en ‘agrarische bedrijven’. Ieder van de genomineerde bedrijven zal worden bezocht door de jury, waarna er in elke categorie één onderneming wordt uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2008.

De uitreiking van de ROJA-verkiezing vindt plaats tijdens de ondernemersmiddag van Stöppelhaene op vrijdag 29 augustus in de Sallandse Herberg. Ondernemingen binnen de gemeente Raalte die graag in aanmerking komen kunnen zich opgeven voor 1 juli. Dit kan via het digitale formulier op de Stöppelhaene-site of door een mail te sturen naar roja@stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.