wie kent ze nog wie staan er op deze plaat

In ’t Hofje van Buisman in Lemelerveld wordt op zaterdag 14 juni een fototentoonstelling gehouden ter ere van het jubileumjaar van openbare basisschool De Heidepark. Die school bestaat dit jaar namelijk 125 jaar, dus wordt dat op allerlei manieren gevierd. Alle inwoners van Lemelerveld, en andere belangstellenden natuurlijk, zijn van harte welkom van 14.00 tot 17.00 uur.

De speciale fototentoonstelling toont foto’s van de geschiedenis van de school, vanaf 1888. Maar bij niet alle foto’s is informatie beschikbaar, zoals op bijgaande plaat. Wie kent de twee kinderen op deze foto? De organisatie van de fototentoonstelling wil erg graag weten wie beide personen zijn. Reacties kunnen worden gemaild naar henniejansen1@planet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.