wie graffitispuiters ziet moet de politie bellen

In Raalte, met name tussen het centrum en Raalte Noord, wordt de laatste weken opvallend veel graffiti gespoten, zo is de politie opgevallen. Meestal gebeurt dit met zwarte verf uit spuitbussen. De opschriften zijn kreten als EXIT, SNAILS of Mute.

Dat moest maar eens afgelopen zijn, vindt de politie, dus worden getuigen gezocht. Wie wat gezien heeft of wie zo wel weet wie er stiekem met een spuitbus in de weer is, moet maar even contact zoeken met de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Onze Man wilde gisteravond voor het donker worden nog snel even een foto van de graffiti op het gebouw van de C1000 in Raalte Noord schieten. Maar daar zijn de ‘tags’ recent al weer verwijderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.