wederom geslaagde editie pomp cup heino

De voetbalcompetitie zit er voor veel teams op, maar afgelopen weekend kon er in Heino toch naar hartelust worden gevoetbald.

Op vrijdag werden de eerste teams zo rond het middaguur verwelkomd. In totaal speelden liefst 46 teams op de Heinose velden en die kwamen uit Duitsland, België, Frankrijk, Nederland, Denemarken, Zweden en Schotland. De jongens speelden in de B, C of D en de meisjes kwamen uit de A of B. Overnachten deden ze op het iets verder gelegen Summercamp Heino waar genoeg te doen was. Want een toernooi is natuurlijk om te voetballen, maar leuke dingen doen als team hoort er ook bij. Daarom was er elke avond een disco en een bioscoop, waar de voetballers optimaal van genoten.

Naar hartelust werd er verder overdag gevoetbald. Hierbij speelde het weer een grote rol, zoals ook op de foto’s te zien valt. Er zijn meer foto’s van uitrustende voetballers die lekker in de zon zitten dan dat er ‘voetballende’ plaatjes zijn. Misschien was het te warm om te voetballen, maar niemand klaagde. Want de 150 vrijwilligers zorgden ervoor dat iedereen genoeg water ter beschikking had. Het ‘See You Next Year’ feest op Summercamp van gisteravond zorgde ervoor dat het voor sommige voetballers erg lastig was om er vanmorgen op tijd uit te gaan. Want vandaag zijn de teams weer vertrokken. Om wellicht over een jaar weer terug te keren…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.