wat is een haarlese kermis zonder regen

De organisatie van de Kermis Haarle is er klaar voor. Het feest kan vanavond van start. Al moest er vanmiddag allereerst nog wel het nodige werk worden verzet. En uiteraard ging dat af en toe gepaard met een ‘kleine’ bui. Maar de vrijwilligers keken er niet vreemd van op. “Ach ja, wat is nou een Haarlese kermis zonder regen?”

Traditiegetrouw kwamen vanochtend allereerst de peuters een kijkje nemen in de tent en op het kermisterrein. En voor de toekomstige vrijwilligers was er natuurlijk een glaasje ranja met een versnapering. Vanmiddag werd de feesttent door zo’n vijftien vrijwilligers klaargemaakt voor het Haarles Revue, dat vanavond op het programma staat. Natuurlijk ging dit gepaard met een hoop gezelligheid en gekkigheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.