voorzichtige start opbouw renb terrein

Onder een lekker avondzonnetje en met zeer positieve weersvooruitzichten is dinsdagavond een voorzichtige start gemaakt met de ombouw van de Domineeskamp in hartje Raalte tot een compleet festivalterrein.

Om zaterdagavond, Eerste en Tweede Pinksterdag de verwachte tienduizenden bezoekers in de echte stijl van Ribs&Blues te kunnen ontvangen, zal er de komende dagen nog heel hard gewerkt moeten worden. Het echte grote werk begint pas als de woensdagmarkt afgelopen is, waarna het huidige, even immense als nog lege terrein vooral in de loop van donderdag en vrijdag volledig van aanzicht zal veranderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.