voorjaarsactie rov in raalte van start

In het centrum van Raalte kun je nu profiteren van een prijzenregen in het kader van de voorjaarsactie. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door zeventig ondernemers, die zijn aangesloten bij het Raalter Ondernemers Verbond (ROV). De deelnemers zijn herkenbaar aan de speciale poster op de etalageruit.

De voorjaarsactie werkt bijzonder simpel. Iedere consument ontvangt een kaart, waarop stempels kunnen worden verzameld. Bij iedere aankoop tussen de 0 en de 10 euro en daarna bij iedere 10 euro ontvang je een stempel. De volle kaart met 25 stempels kan worden gedeponeerd in de speciale bussen bij de deelnemende winkeliers.

Van 27 mei tot 5 juli worden wekelijks 48 winnaars bekend gemaakt. De gezamenlijke prijzenpot bedraagt maar liefst 2.400 euro per week en 15.000 euro voor de totale actie. De winnaars worden bekend gemaakt via de site staging2.winkeleninraalte.nl en via lijsten op de etalageruiten van de deelnemende bedrijven.

De voorjaarsactie eindigt op zaterdag 5 juli met de laatste trekking van de weekprijzen en een grote finale vanaf 13.30 uur op De Plas, als de winnaars van de vier hoofdprijzen bekend worden gemaakt. Het belooft een feestelijke dag te worden, want het centrum staat die dag tevens in het teken van een grote zomerbraderie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.