voorinschrijving kaarten salland festival

De kaarten voor twee bijzondere programma’s tijdens het Internationaal Folkloristisch Salland Festival zijn weer in de verkoop. De 32e editie van het festival, dat van 19 tot en met 22 juni in Raalte wordt gehouden, kent ook dit jaar namelijk weer een speciale seniorenochtend en een middag voor Zonnebloem- en EHBO-afdelingen uit de regio.

De twee speciale programma’s worden georganiseerd door festivalvrijwilligers, die geheel binnen de doelstellingen van Salland Festival een aantal voorstellingen voor speciale groepen opzetten. Naast bezoeken aan scholen en instellingen is de seniorenochtend voor actief dansende 55-plussers al jaren een vast onderdeel. Deze wordt gehouden op donderdag 19 juni van 09.30 uur tot 12.30 uur.

Naast deze seniorenochtend is er sinds 2005 ook een middag voor Zonnebloem- en EHBO-afdelingen uit de regio. Deze wordt gehouden op vrijdag 20 juni van 14.00 tot 16.30 uur. De entree bedraagt voor beide programma’s slechts zes euro. Aanmelden kan via staging2.sallandfestival.nl of op nummer 0572-357485.

De organisatie gaat er vanuit dat voor deze programma’s in juni aan de kassa geen kaarten meer beschikbaar zijn, aangezien dat voorgaande jaren ook het geval was. Voor de voorstellingen op de vrijdag- en zaterdagavond en de zondagmiddag zullen, zoals gebruikelijk, begin juni de kaarten via de VVV in Raalte en via de website van het Sallands Festival te bestellen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.